De champagnebar

Le jaguar club – Zellik - Bar à champagneLe Jaguar Club is een discreet daghotel met een aangename champagnebar in Zellik. Wij verwelkomen u vanaf 16 u. van maandag tot vrijdag, voor een bruisende pauze in alle intimiteit.

Uw privéclub

In Le Jaguar Club is de champagnebar een gezellige loungeruimte die volledig in het teken staat van romantiek en erotiek. U geniet er in alle rust van een vriendelijke en aangename bediening. Wij bieden een brede waaier van dranken aan, en tal van diensten voor uw welzijn. Tot slot bieden wij de mogelijkheid om deze ruimte te huren voor privé-evenementen.

Dagkamers, per uur

Naast de loungeruimte kunt u in ons daghotel terecht om een kamer te huren per uur, en dit vanaf 11 u. Onze vijf kamers zijn netjes en gezellig en bieden al het nodige comfort om een aangenaam moment door te brengen. De kamers kunnen gehuurd worden door iedereen die ouder is dan 21 jaar.

Vragen?

Voor meer informatie of om een kamer te reserveren kunt u contact opnemen met onze privéclub. Le Jaguar Club beschikt over een grote privéparking en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg. Dit etablissement is gevestigd in Zellik, in Vlaams-Brabant, nabij Asse, Halle-Vilvoorde, Brussel en Waals-Brabant.